четвер, 04 червня 2009 12:51

Валуєв може зустрітися з Кличком не раніше осені

Валуєв може зустрітися з Кличком не раніше осені

Російський боксер-важкоатлет Микола Валуєв згоден зустрітися на рингу з Володимиром Кличком, чий бій з англійцем Девідом Хеєм, назначений на 20 червня, зірвався через травму руки у британського боксера. За словами менеджера Валуєва Бориса Дімітрова, єдиною умовою з боку росіянина є перенесення поєдинку на пізніший термін.

Валуєв 30 травня повинен був захищати свій титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) в бою з узбеком Русланом Чагаєвим, але цей поєдинок зірвався через хворобу останнього.

За словами Дімітрова, якщо Кличко-молодший вирішить зустрітися з Валуєвим, бій повинен пройти у вересні або жовтні, щоб у росіянина був час підготуватися до поєдинку з українцем. Дімітров також відзначив, що його клієнтові необхідно дочекатися 5 червня, коли WBA винесе ухвалу з приводу бою з Чагаєвим, що не відбувся.

Провести бій Кличко - Хей планували 20 червня на стадіоні "Фелтінс-арена" в німецькому Гельзенкірхені. 3 червня стало відомо, що цей поєдинок не відбудеться, після чого представники українського боксера заявили, що шукають заміну Хею.

Серед претендентів на бій з Кличком-молодшим, окрім Валуєва, згадуються також американець Кріс Арреола і росіянин Олександр Повєткін. Крім того, виклик Кличку кинув олімпійський чемпіон 2004 року кубинець Одланьєр Соліс.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Валуєв може зустрітися з Кличком не раніше осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі