субота, 29 серпня 2009 14:50

Вагнер Лав погодився на зменшення зарплатні заради "Палмейраса"

Вагнер Лав погодився на зменшення зарплатні заради "Палмейраса"

Форвард московського ЦСКА Вагнер Лав підписав контракт з бразильським "Палмейрасом". Форвард перебрався в південноамериканський клуб, щоб бути на очах у головного тренера збірної Бразилії Дунги і все-таки заробити виклик в національну команду на чемпіонат світу 2010 року в Південній Африці. 25-річний гравець фактично відмовився повертатися до Москви, змушуючи ЦСКА піти на компроміс.

Вагнер Лав виїхав до Бразилії відразу після закінчення матчу проти "Хімок". Головний тренер армійців Зіко пояснив поганий настрій форварда сімейними проблемами.

- Що стосується Вагнера, то у нього сімейні проблеми, - пояснив наставник армійців. - Він вже два тижні знаходиться не у формі, його голова далеко звідси. Це було видно в матчі з підмосковними "Хімками", коли він вийшов на заміну. Я ж не божевільний. Якби у нього все було в порядку, він обов"язково з"явився б на полі в стартовому складі.

Переговори

Проте з"ясувалося, що у футболіста неспокійно на душі не через сімейні справи. Просто ЦСКА таємно вів переговори з його рідним клубом "Палмейрас", в який він мріє повернутися ось вже декілька років.

- Зараз "Палмейрас" закінчив переговори з Вагнером Лавом і двома представниками ЦСКА, - заявили в прес-службі клубу.

Навколо офісу бразильського клубу постійно чергували найпалкіші фанати, які з нетерпінням чекають офіційного підтвердження повернення в клуб свого кумира.

Варіант

Хоча в Бразилії і давно хотіли повернути футболіста, необхідної суми на придбання його трансферного листа в "Палмейрасі" немає і навряд чи коли-небудь буде. ЦСКА хоче отримати за найкращого бомбардира минулого сезону не менше двадцять двох мільйонів євро. Та і потягнути зарплату одного з найвисокооплачуваніших футболістів Росії бразильці не зможуть. Вагнер навіть згоден отримувати в рази менше, аби повернутися на батьківщину.

Щоб розплатитися з ЦСКА, бразильці вирішили узяти його на виплат. Він виступатиме там на правах оренди протягом року, а потім клуб викупить його трансфер.

За матеріалами LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «Вагнер Лав погодився на зменшення зарплатні заради "Палмейраса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі