пʼятниця, 28 серпня 2009 12:54

"Не хотів потрапити в одну групу з ЦСКА" - Газзаєв

"Не хотів потрапити в одну групу з ЦСКА" - Газзаєв

Сьогодні наставник "Динамо"  Валерій Газзаєв провів прес-конференцію, в ході якої розповів про жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів та підготовку команди до турніру.

"В цілому жеребкування відповідає статусу турніру. Ми потрапили в найсильнішу групу, всі суперники чемпіони своїх країн, і впевнений, вони ставлять перед собою однакове завдання - вийти в плей-офф Ліги чемпіонів".

"Готуватися до всіх суперників ми будемо однаково, інформації про всі команди предостатньо. Єдине, можна виділити "Барселону", все-таки це найсильніша команда Європи У неї особливий статус".
Поділився Газзаєв своєю думкою про "Рубін", з яким він знайомий не з чуток. "Безумовно, дуже хороша команда. Чемпіон минулого сезону в Росії і лідер нинішнього. Команда дуже збалансована, зіграна, володіє хорошим складом, який посилився декількома гравцями. Ця команда не просто так стала чемпіоном Росії та потрапила в груповий турнір Ліги чемпіонів".

"Скільки очок потрібно набрати? Напевно стільки, щоб вистачило вийти в плей-офф. Думаю, 9-10 пунктів для цього повинно вистачити. Хоча бували випадки, коли з цим показником команда не проходила далі. Отже орієнтуватимемося по ситуації".

Запитали Газзаєва і про стиль гри команди, адже він обіцяв, що "Динамо" діятиме в схожій на "Барселону" манері. "Я говорив трохи не так. Йшлося про те, що у кожної команди повинен бути свій стиль, а оскільки "Барселона" флагман європейського футболу, то задає моду в цьому питанні".

По травмах ситуація в команда налагоджується. "Скоро приступає до роботи з командою Алієв, в кінці вересня - початку жовтня повернеться в стрій Михалик".

"Дуже добре, що нам вдалося подивитися практично всіх гравців напередодні старту в Лізі чемпіонів через матчі чемпіонату і Кубка країни. Тепер ми знайомі з можливостями практично кожного футболіста і будемо відштовхуватися від цього перед матчами Ліги".

"Не хотілося потрапити в одну групу з ЦСКА, - говорить Газзаєв. - Річ у тому, що я хочу, щоб обидві команди пробилися в плей-офф, а це набагато легше зробити з різних груп".

Запитали Газзаєва і про Хачеріді, мовляв, чи не нагадує йому ця ситуація залучення до основи ЦСКА братів Березуцьких свого часу. "Молоді треба довіряти. Природно, помилки будуть, але над цим потрібно працювати, а не ставити хрест. Я пам"ятаю ті часи, коли Березуцькі тільки з"являлися в складі, їх преса просто з"їдала, вболівальники обсвистували. Але не дивлячись ні на що, вони виросли у відмінних гравців, без яких важко представити ЦСКА і збірну Росії. Буду тільки радий, якщо Хачереді виросте до гравця їх рівня. Він молодий, гарячий хлопець, емоції б"ють через край, він сам винен це розуміти і діяти спокійніше".

"Ось був приклад Шевченка, який почав грати в основі в 17 років, але це геній. Таких гравців одиниці. Іншим хлопцям треба значно більше часу. Взагалі у "Динамо" дуже хороша молодь, ось зараз з нами працюють хлопці зі складу чемпіонів Європи серед 19-річних, і я їх діями повністю задоволений. Просто пробитися в склад непросто, у нас 24 людини в обоймі. Але шукатимемо моменти, де їх можна використовувати".

Ну і, природно, не могло не обійтися без питання про Шевченка. "Давайте поки не говоритимемо про те, чого немає. Поки все це тільки домисли преси і нічого офіційного. Дійсно, нам необхідно посилитися до закриття трансферного вікна ще одним форвардом. Але поки нічого не зрозуміло".

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Не хотів потрапити в одну групу з ЦСКА" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі