неділя, 16 серпня 2009 17:59

Підопічні Сьоміна здобули перемогу над московським ЦСКА

Підопічні Сьоміна здобули перемогу над московським ЦСКА

Московський "Локомотив" обіграв ЦСКА в центральному матчі 18 туру чемпіонату Росії з футболу з рахунком 2:1. Перемогу "Локомотиву" приніс гол Дмитра Сичьова в самій кінцівці зустрічі. Завдяки цій перемозі "Локомотив" набрав 28 очок і наблизився до лідируючої групи. У ЦСКА залишилося 30 очок.

Рахунок у матчі було відкрито тільки в кінці першого тайму - після подачі з флангу відзначився капітан "Локомотива" Дініяр Білялетдінов.

ЦСКА зумів відігратися на 60 хвилині. Армійцям допоміг чилієць Марк Гонсалес, який вийшов на заміну. Він одразу ж активно вступив у гру. Після одного з його прострілів м"яч потрапив до Алана Дзагоєва, який переправив його в дев"ятку.

Після цього перевагою володів ЦСКА, а "Локомотив" намагався зловити суперника на контратаці. Декілька непоганих моментів було у Дмитра Сичьова. Один з таких моментів і призвів до гола: на 90 хвилині він пройшов по флангу і прокинув м"яч між ніг Акинфеєва. У доданий час ЦСКА відігратися не зумів.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Підопічні Сьоміна здобули перемогу над московським ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі