понеділок, 10 жовтня 2011 11:20

В УЄФА залишилися задоволені церемонією відкриття "Олімпійського"

В УЄФА залишилися задоволені церемонією відкриття "Олімпійського"

УЄФА не має серйозних зауважень до стадіону НСК "Олімпійський", який 8 жовтня було урочисто відкрито.

Про це в коментарі Інформаційному центру Україна-2012 заявив керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський, говорится в повідомленні "Чемпіон".

"Перше враження – стадіон гідно прийняв своїх гостей. Але, звісно, після такої події буде проведено детальний аналіз, як працювали усі служби і сервіси, як відбувалась транспортна логістика, пересування великих груп людей. Цей досвід буде обов'язково враховано при організації наступних подій. Над цим працює і керівництво стадіону, і ми аналізуємо. Та вже сьогодні можна сказати, що організація свята була доброю",- сказав він.

Найголовніше для такої події — відсутність ексцесів, зазнавив Лубківський.

"Організація безпеки в нинішніх умовах – питання номер один. І день відкриття насправді став найбільшою тестовою подією у житті оновленого стадіону. З цієї точки зору стадіон пройшов тест. Після цього наступні заходи буде проводити вже набагато легше", - підкреслив Маркіян Лубківський. І ця подія – вже за місяць, 11 листопада цього року, коли на стадіоні пройде товариський матч Україна – Німеччина.

За його словами, завершення проекту НСК, здача його в експлуатацію додає впевненості і успішності для всього проекту Євро.

"Без сумніву, ще багато питань потрібно вирішити і з точки зору добудови, і управління об'єктом. Але найважливіший крок уже зроблено", - додав директор турніру в Україні.

Загальне враження від стадіону у керівника МОК – на висоті. "Стадіон виглядає чудово. Тут треба насамперед подякувати будівельникам, які в умовах надзвичайно жорсткого часового цейтноту зуміли перебороти всі труднощі і побудувати дуже складний спортивний об'єкт. Сьогодні на перший план виходить операційна складова – відпрацювання служб і послуг, необхідних для обслуговування фінального матчу єврочемпіонату 2012 року".

Зараз ви читаєте новину «В УЄФА залишилися задоволені церемонією відкриття "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі