пʼятниця, 27 червня 2014 13:58

У прем'єр-лізі гратиме 14 команд

У прем'єр-лізі гратиме 14 команд
Анатолій Попов shahta.org

Перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов розповів про новий формат проведення чемпіонату української прем'єр-ліги в сезоні 2014/2015.

"Ще вчора, даючи інтерв'ю одному столичному виданню, я говорив, що розглядаються три варіанти у контексті кількісного складу вищого футбольного ешелону - 14, 15 і 16 учасників. Говорив також про те, що Федерація зачекає на відповіді від "Севастополя" та алчевської "Сталі" аж до 2 - 4 липня, коли відбудеться наш виконком. Але за добу ситуація кардинально змінилася.

По-перше, як вже, напевно, всім відомо, "Севастополь" розриває контракти зі своїми гравцями, а його власник оголосив про ліквідацію клубу, внаслідок того, що він припиняє його фінансування. Я знаю, що в офісі УПЛ вже лежать відповідні документи з Криму.

По-друге, оскільки з Алчевська досі немає інформації - хочуть вони виступати в прем'єр-лізі чи ні, було прийнято рішення більше не чекати від них відповіді. Тому питання вирішене - в наступному сезоні у вищому футбольному дивізіоні України буде 14 команд".

Зараз ви читаєте новину «У прем'єр-лізі гратиме 14 команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі