пʼятниця, 09 березня 2007 20:02

В поразку Кличка ніхто не вірить

У суботу в ночі відбудеться поєдинок за титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією IBF між Володимиром Кличком, 29 років, та Реєм Остіном, 36 років. Фахівці не очікують від цього протистояння нічого особливого - всі прогнозують легку перемогу для українця. Букмекерські контори приймають ставки на поразку Кличка у розрахунку 5 до 1.

Чи не єдиним козирем Остіна є його фізична міць і габарити - 198 сантиметрів зріст та 110 кілограмів вага. Проте навіть з такими даними американець за свою професійну кар"єру не зміг досягти чогось видатного. На його рахунку 31 поєдинок, 24 перемоги, з яких 16 нокаутом, 3 поразки та 4 нічиї. Це дає привід американцю називати себе найбільш недооціненим боксером сучасності. Але не зважаючи на це Остін на перед-матчевому зважуванні сказав, що у Кличка-молодшого кришталеве підборіддя і багато воно не витримає. Крім цього українець, мовляв, бив до цього лише карликів, а тепер отримає на горіхи по-справжньому.

Разом з тим Володимир Кличко за час підготовки вибив дух з 12-ти спаринг-партнерів, які за габаритами схожі на Остіна. Супротивники просто не витримували натиску українці і відмовлялись продовжувати співпрацю. Перед матчем Володимир натякнув супернику, що поєдинок буде жорстким і безкомпромісним.

Трансляцію двобою Кличко-Остін можна буде переглянути на каналі "1+1" в суботу о 23.10 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «В поразку Кличка ніхто не вірить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі