понеділок, 30 грудня 2019 19:30

У футболі небагато негідників. Ми повинні їх цінувати – Суарес знову став на ворота

У футболі небагато негідників. Ми повинні їх цінувати – Суарес знову став на ворота
Суарес згадав свої подвиги 10-річної давнини

Луїс Суарес знову став на ворота. У другому таймі прощального матчу Дієго Форлана форвард "Барселони" надів рукавички, светр і став воротарем. Він пропустив один м'яч, але врятував ворота від п'яти вірних голів.

Матч пройшов в уругвайському Монтевідео, друзі Дієго зіграли проти імпровізованіої збірної Уругваю. Рахунок для таких зустрічей звичний - 6:6. Про це пише "Трибуна".

На воротах в Суареса вийшло навіть потужніше, ніж в чвертьфіналі ЧС-2010 з Ганою. Тоді Луїс виніс м'яч рукою з стрічки на 120-й хвилині за рахунку 1:1, але Гана не забила пенальті, а потім програла серію). В результаті Уругвай вийшов в півфінал, де програв Нідерландам - ​​2:3.

Цього разу Суарес зробив кілька сейвів, а пропустив лише один м'яч.

На матч приїхали й інші американські легенди - Хуан Себастьян Верон, Хуан Роман Рікельме, Хав'єр Дзанетті, Дієго Міліто і і Естебан Камбьяссо. Футболісти відіграли два тайми по 35 хвилин. Перед матчем вихід гравців на полі супроводжувало піротехнічне шоу.

"У футболі не так багато гравців, які насмілюються бути такими ж негідниками на полі, як він. Ми повинні це цінувати", - Рікельме жартівливо охарактеризував Форлана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський клуб вигнав тренера, який за три хвилини вимовив 93 матюки

40-річний Форлан завершив кар'єру в серпні цього року, але на поле не виходив з серпня 2018 го. Останнім клубом Дієго був гонконгський "Кітчі".

Зараз ви читаєте новину «У футболі небагато негідників. Ми повинні їх цінувати – Суарес знову став на ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі