четвер, 26 грудня 2019 13:45

Російський клуб вигнав тренера, який за три хвилини вимовив 93 матюки

Російський клуб вигнав тренера, який за три хвилини вимовив 93 матюки
Юрій Газзаєв є двоюрідним братом Валерія Газзаєва

Російського тренера Юрія Газзаєва, який став відомим після матюкливого розбору гри в роздягальні, звільнили з клубу першої ліги "Єнісей" з Красноярська.

Російський тренер Юрій Газзаєв підтвердив інформацію про свій відхід з поста головного тренера красноярського "Єнісею", що займає 17-е місце у другому за силою дивізіоні російського футболу. Про це пише "Сегодня"

"Так, інформація про моє звільнення - правда. Все пройшло без конфліктів, з генеральним директором нормально поспілкувалися. Подальші плани? Зараз, напевно, побачать, що людина вільна, комусь, може, знадоблюся", - заявив 59-річний Газзаєв .

Відзначимо, що Юрій Газзаєв став відомий широким масам три роки тому, коли в роздягальні за три хвилини спілкування з гравцями команди "Волгарь" використовував 93 матюки.

59-річний Юрій Газзаєв є родичем екс-тренера київського "Динамо" Валерія Газзаєва. За даними ЗМІ, їх батьки - двоюрідні брати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після голу 17-річний форвард "Інтера" побіг цілувати маму

Колишній тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв також відомий скандалами з матюками. У 2008 році він посварився з тренером "Москви" Олегом Блохіним. Справа ледь не дійшла до рукоприкладства.

Зараз ви читаєте новину «Російський клуб вигнав тренера, який за три хвилини вимовив 93 матюки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі