четвер, 20 серпня 2015 14:03

"В "Динамо" взагалі очі розбігаються щодо пропозицій, ще не факт, що "Евертон" - Франков про Ярмоленка

"В "Динамо" взагалі очі розбігаються щодо пропозицій, ще не факт, що "Евертон" - Франков про Ярмоленка
Ярмоленко зростає в ціні? Фото: reuters.com

"Евертон", який спочатку пропонував "Динамо" за Андрія Ярмоленка 15 млн фунтів (21,2 млн євро), сьогодні знову підняв ставки. За одного з лідерів киян і збірної України ліверпульський клуб готовий викласти 17,5 млн в британській валюті. Це дорівнює 25 млн євро.

Англійські джерела повідомляють, що Ярмоленко вже отримав через свого агента проект чотирирічного контракту з "ірисками" і зайнятий його вивченням - проте, за даними видання "СЭ" в Украине", на даному етапі переговори між "Евертоном" та "Динамо" все ще тривають.

Цю ж інформацію підтверджує головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

"Це не просто правда - в "Динамо" взагалі очі розбігаються щодо пропозицій. А ось як далі вирішать ... Є варіанти. Втім, не факт, що "Евертон", ой не факт...", - підкреслив журналіст у рамках своєї веб-конференції на порталі matchday.ua.

Не виключено, що додатковою вимогою українського клубу стане відрахування йому відсотка від наступного трансферу футболіста. Вдобавок, можуть бути включені бонуси, засновані на його результативності в новому клубі і результатах "Евертона" в англійській прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «"В "Динамо" взагалі очі розбігаються щодо пропозицій, ще не факт, що "Евертон" - Франков про Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі