пʼятниця, 28 жовтня 2011 11:54

В Аргентині перенесли матч через напад на футболіста

В Аргентині перенесли матч через напад на футболіста

Вболівальник аргентинського футбольного клубу "Сан-Лоренсо" напав на захисника цієї команди Хонатана Боттінеллі після тренування. Через цю подію Аргентинська футбольна асоціація (AFA) вирішила перенести матч "Сан-Лоренсо" з командою "Олл Бойс", повідомляє Reuters. Ця гра мала відбутися 30 жовтня.

Напад на вболівальника сталося 26 жовтня. Після тренування Боттінеллі відправився в роздягальню, але по дорозі був атакований фанатом, який вдарив футболіста ззаду. Гравець сказав, що через цей інцидент він може залишити команду.

Як уточнює видання Examiner.com, заняття гравців було закритим, однак вболівальники проникли на тренування і вирішили поговорити з гравцями. Спочатку розмова йшла в спокійному тоні, однак у Боттінеллі виник конфлікт з фанатами.

"Сан-Лоренсо", який є одним з найпопулярніших клубів Аргентини, останнім часом піддається критиці з боку вболівальників за погані результати. В 12 матчах осіннього чемпіонату країни (апертура) команда набрала 14 очок. "Сан-Лоренсо" розташувався на 12-му місці в турнірній таблиці і відстає від лідера - "Боки Хуніорс" - на 14 очок.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині перенесли матч через напад на футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі