субота, 14 березня 2009 14:22

Устінов і Кличко битимуться 21 березня

Устінов і Кличко битимуться 21 березня
Трохи більше трьох тижнів перерви, і знову двобій у надважкій ваговій категорії. У такому напруженому графіку розпочав 2009 рік боксер компанії "K2 East Promotions" Олександр Устінов.

Не встигли рукавички білоруса вистигнути після поєдинку з Максимом Педюрою 26 лютого, як Устінов знову збирається вийти в ринг.

21 березня в андеркарті поєдинку, в якому Віталій Кличко захищатиме титул чемпіона світу WBC проти Хуана Карлоса Гомеса, Олександр протистоятиме американському боксеру Денні Батчелдеру. Останній входить у 15-ку найкращих боксерів за версіями чотирьох основних організацій.

Олександр протистоятиме Денні Батчелдеру.

На профі-рингу спортсмен на прізвисько "Малюк Денні" провів 31 поєдинок, з яких 25 виграв, один звів до нічиєї та п"ять разів залишав ринг переможеним. Із відомих боксерських імен, які доклали руку до негативної статистики Батчелдера, можна назвати українця Олександра Димитренка та американців Джеймса Тоні та Леймона Брюстера.

Gazeta.ua, Мегаспорт

Зараз ви читаєте новину «Устінов і Кличко битимуться 21 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі