середа, 18 жовтня 2023 21:27

Усик спрогнозував переможця бою Ф'юрі - Нганну

Усик спрогнозував переможця бою Ф'юрі - Нганну
Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик висловився про поєдинок володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі та Френсіса Нганну. Фото: Championat

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик висловився про поєдинок володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі та Френсіса Нганну.

Український чемпіон вважає, що "Циганський король" легко переможе камерунського бійця з UFC. Свій прогноз Усик пояснив у коментарі YouTube-каналу USYK17.

"Для Тайсона Ф'юрі - бій із Нганну - це булка з маслом. Я виключно говорю з точки зору боксу. Коли люди кажуть, що Нганну може десь бахнути, і воно прилетить - так, він може це зробити. Але як ти можеш зробити це з двометровим гігантом, у якого за плечима 20 років у боксі?", - зазначив український чемпіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки отримає Ф'юрі за бої з Усиком та Нганну

Усик наголосив, що проти Ф'юрі б'ється хлопець, у якого немає жодного поєдинку як боксера.

"Так, як боєць UFC він крутий чемпіон, конкретно я не кажу, що він якийсь лівий. Він чемпіон UFC, але UFC це не бокс", - пояснив Усик.

Усик заявив, що він визнає помилку, якщо Нганну переможе Ф'юрі.

"Я на сто відсотків упевнений, що Тайсон Ф'юрі виграє цей бій, не особливо напружуючись. Якщо щось зміниться під час бою - умовно, Ф'юрі лежатиме на підлозі, то я запишу відео і скажу: "Ні фіга собі, я наморосив, а тут, виявляється таке". Так, я визнаю, що я помилився, але потрібно дочекатися. Подивимося", - сказав Усик.

28 жовтня Тайсон Ф'юрі проведе поєдинок за правилами боксу проти суперзірки ММА Френсіса Нганну.

Після цього поєдинку британець повинен провести бій проти Олександра Усика.

Поки невідомо, коли відбудеться бій. За інформацією ESPN він має пройти у грудні 2023-го чи у січні 2024 року.

Об'єднаний чемпіонський бій відбудеться у Саудівській Аравії в Ріяді. На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC британця.

Зараз ви читаєте новину «Усик спрогнозував переможця бою Ф'юрі - Нганну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі