вівторок, 25 квітня 2023 22:23

Усик розповів, про що говорив із Зеленським

Усик розповів, про що говорив із Зеленським
Боксер Олександр Усик і президент Володимир Зеленський мали 45-хвилинну розмову. Фото: instagram.com/usykaa

Боксер Олександр Усик розповів про зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Їх розмова тривала 45 хвилин і стосувалася переважно діяльності платформи UNITED24, амбасадором якої є Усик. Про це спортсмен розповів на YouTube каналі "Київський торт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці – це світло для всього світу" - Усик і Parimatch зі сцени Web Summit 2022

"Тепло було. Мені здається, що для нього була 45-хвилинна перерва. Посміхаючись, він запитав, як діти, як сім'я. Чи спортсмен Володимир Олександрович? Він тренується щодня. Я думаю, що він більше з нами поспілкувався б, але після цього вже чекали якісь люди. Ми поговорили про подальшу роботу нас, послів, і платформи взагалі", – розповів Усик.

Усик поєднує свою основну роботу із благодійністю: займається відбудовою житлових масивів, збором коштів для українців та морально підтримує дух військових, які лікуються від поранень у госпіталях. Саме вони вмовили Олександра погодитись на реванш проти Джошуа, у якому українець у підсумку й переміг.

У травні 2022 року президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фандрейзингова платформа United24 стала "єдиним вікном" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Зараз ви читаєте новину «Усик розповів, про що говорив із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі