четвер, 09 листопада 2017 11:09

Усик першим нокаутував мексиканця

Усик першим нокаутував мексиканця
Усик виграв у Ромеро в 5-му раунді технічним нокаутом. Фото: k2ukraine.com

Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі Олександр Усик дебютував на профі-ринзі у 26 років. Сталося це 9 листопада 2013-го у київському Палаці спорту в присутності 6 тис. глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик вийшов у півфінал боксерської Ліги чемпіонів

Суперником українського кримчанина для стартового бою серед професіоналів підібрали середняка з Мексики Феліпе Ромеро. У середині 5-го раунду Усик провів короткий лівий у щелепу. Опонент впав, а з його кута відразу викинули рушник – символ капітуляції. Технічний нокаут. Першу перемогу Олександра стоячи вітали присутні в залі чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко і дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.

Усик провів короткий лівий у щелепу. Опонент впав, а з його кута відразу викинули рушник

Після того Олександр Усик виграв ще 12 поєдинків, має 10 нокаутів. Чотири з них він провів у столичному Палаці спорту. Всі завершив достроково.

Наступного разу українець вийде на ринг у лютому наступного року. В рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії він зустрінеться з чемпіоном WBC, латвійцем Майрісом Брієдісом. Для проведення бою розглядають Київ, Ригу і Чикаго.

Зараз ви читаєте новину «Усик першим нокаутував мексиканця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі