середа, 26 серпня 2009 11:53

US Open. Бубка, Марченко і Лужанська проходять перший раунд кваліфайну

US Open. Бубка, Марченко і Лужанська проходять перший раунд кваліфайну

Українська тенісистка Тетяна Лужанська виявилася першою представницею нашої країни, яка пробилася в другий раунд кваліфікації на Відкритому чемпіонаті США. У стартовому матчі 25-річна уродженка Києва в двох сетах обіграла Томоко Йонемуру з Японії: 7-6(6) 6-4.

За вихід у фінал відбіркового турніру Лужанська посперечається з німецькою тенісисткою Анжелік Кербер, посіяною під п"ятим номером. У дебютному матчі німкеня у впертій боротьбі вирвала перемогу у донеччанкиЮлії Бейгельзімер: 6-2 0-6 7-6(5). Причому, в третій партії Бейгельзімер вела 6-5, але не зуміла подати на матч.

Українські тенісисти успішно подолали перше коло кваліфікаційного раунду на Відкритому чемпіонаті США.

Спочатку Ілля Марченко розправився з молодим американським тенісистом Раяном Ліпманом - 6:4 7:6(5), а потім Сергій Бубка в блискучому стилі переграв Ніка Ліндала з Австралії - 6:2 6:1.

Тепер на шляху Сергія в третє коло стоїть аргентинець Орасіо Себалос, другий сіяний, який обіграв бельгійця Ксав"є Малісса в трьох сетах, - 7-5 4-6 6-1.

Ілля ж поміряєтся силами з німцем Даніелем Брандсом, посіяним 13-м. Суперник донеччанина обіграв бельгійця Нільса Дізейна - 3-6 6-3 7-5.

Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «US Open. Бубка, Марченко і Лужанська проходять перший раунд кваліфайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі