вівторок, 07 липня 2009 08:31

Універсіада. Збірна України з футболу у півфіналі

Універсіада. Збірна України з футболу у півфіналі

Перемігши в серії післяматчевих пенальті Корею студентська збірна України з футболу увійшла до четвірки найкращих на Універсіаді в Белграді. В 1/2 фіналу восьмого липня українці зіграють проти команди Великої Британії.

Корейці на груповій стадії посіли перше місце в квартеті "С". Перемоги азіатів над Італією (2:0) та Ірландією (1:0) говорили про серйозність їхніх намірів здобути медалі чемпіонату. Україна ж із групи вийшла не без проблем, до того ж перед чвертьфіналом не мала можливості відновитися. Гра проти Кореї для українців стала другим матчем за два дня.

На 37-й хвилині зустрічі Владислав Піскун вивів Україну вперед. Зрівняти рахунок корейці зуміли в середині другого тайму. Основний час зустрічі завершився нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті гору взяли українці – 4:1. В команді Лозинського жоден з тих, хто пробивав з одинадцятиметрової позначки, не схибив. Переможний удар на рахунку Худоб"яка. Корейці ж двічі програли дуель голкіперу збірної України Юрію Кислиці.

За вихід до фіналу збірна Україна, яка, нагадаємо, є чемпіоном попередньої Універсіади, побореться з Великою Британією.

Універсіада. Футбол.

1/4 фіналу

Україна – Корея 1:1 (4:1 за пен.)

Голи: Піскун, 34 – Парк Джін Суу, 67. Пенальті в складі збірної України виконували: Монахов (1:0), Гунченко (2:1), Башлай (3:1), Худоб"як (4:1).

Великобританія – Франція 0:0 (2:0 за пен.)

Італія – Чехія 1:0.

Японія – Сербія 0:0 (за пен. 3:2).

1/2 фіналу

Україна – Великобританія

Японія - Італія

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Універсіада. Збірна України з футболу у півфіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі