субота, 28 квітня 2018 19:30

Українського спортсмена запідозрили у вживанні допінга

Українського спортсмена запідозрили у вживанні допінга
Відомого українського спортсмена зі спортивної ходьби підозрюють у вживанні допінгу. Фото: iSport

Укрїнського спортсмена, володара Кубка світу 2014 року зі спортивної ходьби Руслана Дмитренка підозрюють у вживанні допінгу.

Про це розповів його тренер Денис Тобіас, зазначивши, що Всесвітнє антидопінгове агентство вручило Дмитренкові підозру про застосування заборонених препаратів.

"Для нас з тренером це повідомлення стало справжнім шоком. Дуже боляче отримувати подібні листи, коли ти протягом багатьох років чесно готуєшся до всіх змагань, віддаєш левову частку свого життя тренувань і спорту", - поскаржився спортсмен.

Він зазначив, що через допінгову підозру не зможе змагатись у світовій першості в китайському Тайцане, яка відбудеться 5-6 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сім'ї колишнього гравця "Динамо" сталася трагедія

"Поки у нас не буде повної інформації, складно робити хоч якісь висновки чи припущення. Найближчі дні, тижні, а можливо, й місяці будуть для нас дуже непростими. Ми повинні зібрати максимум інформації, щоб зрозуміти де, коли і при яких обставинах система нашої підготовки могла дати збій", - сказав тренер Дмитренка.

Руслан Дмитренко - перший і поки що єдиний в історії українського спорту тріумфатор Кубка світу зі спортивної ходьби в особистому заліку. Також він є рекордсменом України, спеціалізується в спортивній ходьбі на 20 кілометрів. Дворазовий срібний призер Універсіади в Казані, володар Кубка світу 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Українського спортсмена запідозрили у вживанні допінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі