четвер, 20 травня 2010 14:34

Український хокеїст повертається в НХЛ

Український хокеїст повертається в НХЛ

Генеральний менеджер "Кароліни" Джим Рутерфордом заявив, що клуб підпише контракт із захисником Антоном Бабчуком, який минулий сезон провів в "Авангарді". Мова йде про однорічну угоду. Влітку 2011-го Бабчук знову стане обмежено вільним агентом.

"Грунтуючись на наших розмовах з агентом Джем Гроссманом і Антоном, я практично впевнений в тому, що контракт буде підписаний. Ми вже досягли домовленості з гравцем, так що в недалекому майбутньому операція буде завершена.

Бабчук провів дуже хороший сезон до від'їзду в Росію. Думаю, завдяки його грі "Кароліні" вдалося так добре виступити в плей-офф-2009. Нас не влаштувала позиція Антона, яку він зайняв минулого літа. Він просив нас про обмін, коли зрозумів, що ми не запропонуємо йому бажані умови, але ніхто в НХЛ не зацікавився ним. Образи? Ні, ніякої образи на Бабчука немає. А яка від них користь зараз?"- цитує Рутерфорда офіційний сайт "Харрікейнс".

Всього в НХЛ Бабчук провів 168 матчів, у яких набрав 61 (23 +38) очок. Він був задрафтований "Чикаго" під 21-м номером у 2002-му.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Український хокеїст повертається в НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі