четвер, 02 квітня 2009 13:31

Український борець здобув четверту нагороду на чемпіонаті Європи

Український борець здобув четверту нагороду на чемпіонаті Європи

Четвертою нагородою поповнилася скарбничка збірної України з вільної боротьби на чемпіонаті Європи, що проходить у Вільнюсі.

Не залишивши жодного шансу супернику, українець Василь Федоришин (60 кг) з рахунком 3:0 перемагає Ерсіна Четіна з Туреччини і здобуває "бронзу" континентальної першості.

Отже можна підбити підсумки виступів чоловічої збірної України з вільної боротьби. В активі наших хлопців: одна золота нагорода Андрія Стадника (66 кг), одна срібна – Ібрагіма Алдатова (84 кг) та дві бронзові медалі Василя Тесьминецького (120 кг) і Василя Федоришина (60 кг).

Довідка Gazeta.ua

Васи́ль Петро́вич Федори́шин (нар. 1 березня, 1981, м Калуш, Івано-Франківська область) — лідер збірної України з вільної боротьби у ваговій категорії до 60 кг, майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби; срібний призер ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні. Багаторазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Український борець здобув четверту нагороду на чемпіонаті Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі