четвер, 10 лютого 2022 10:33

Українські легкоатлетки здобули два "срібла" на турнірі у Франції

Українські легкоатлетки здобули два "срібла" на турнірі у Франції
Легкоатлетка Юлія Левченко. Фото: instagram.com/levchenkou

9 лютого відбулися міжнародні змагання з легкої атлетики в Мондвіллі. Із Франції українці повернуться з кількома призовими місцями.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Юлія Левченко з найкращим результатом сезону (1,89 м) посіла друге місце в стрибках у висоту. Перемогла з рекордом змагань британка Емілі Борсвік (1,92 м).

Другою і теж з найкращим результатом сезону була Анастасія Бризгіна. 400 м вона пробігла за 53.99 с, однією десятою поступившись британці Еймі Пайпі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магучіх фінішувала другою у фіналі Діамантової ліги

На цій же дистанції серед чоловіків виступали Данило Даниленко й Олександр Погорілко. Даниленко виграв другий фінал і показав третій час за підсумком трьох забігів (47.77 с). Погорілко був переможцем третього фіналу, а його час 47.93 с став четвертим серед усіх учасників. Переміг Мазен Аль Яссін із Саудівської Аравії (47.11 с).

Вікторія Ратнікова в забігу на 60 м показала час 7.56 с, а Анна Плотіцина пробігла 60 м із бар'єрами за 8.28 с. Цих секунд забракло атлеткам для виходу у фінал.

24-річна Левченко - срібна призерка чемпіонату світу, дворазова призерка чемпіонату Європи в приміщенні, чемпіонка Юнацьких олімпійських ігор-2014, дворазова чемпіонка Європи серед молоді.

32-річна Бризгіна - бронзова призерка Лондона-2012 в естафеті, чемпіонка Європи 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Українські легкоатлетки здобули два "срібла" на турнірі у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі