субота, 26 серпня 2017 13:30

Українець Дерев'янченко готовий дати бій Головкіну і Канело

Українець Дерев'янченко готовий дати бій Головкіну і Канело
Сергій Дерев'янченко готовий скласти серйозну конкуренцію найсильнішим боксерам своєї ваги

Зранку у Маямі, США, 31-річний українець Сергій Дерев'янченко переміг технічним нокаутом у дванадцятому раунді багамця Туреано Джонсона. Це був бій-елімінатор на титул IBF у середній вазі, яким нині володіє казахстанець Геннадій Головкін.

Gazeta.ua робить деякі висновки з останнього бою "The Technician" – прізвисько Дерев'янченка.

Топовий

Дерев'янченко переміг першого у своїй кар'єрі топового суперника у розквіті сил. Зробив це впевнено і красиво. Він по праву забронював за собою місце серед найкращих боксерів світу у середній вазі. У рейтингу статистичного сайту Boxrec.com українець став сьомим. А у найпрестижнішій класифікації за версією американського журналу "The Ring" він був дев'ятим до бою і тепер, імовірно, увійде у ТОП-5.

Якісна робота

Українець продемонстрував висококласну роботу в ринзі. Відзначимо його хорошу роботу на ногах - вона давала можливість постійно зміщуватись з лінії атаки агресивного суперника. А ще непоганий таймінг – Сергій обирав правильний момент для своїх атак. Також українець показав різноманітну атакувальну і контратакувальну роботу, постійно зміщував акценти атак. Окрім цього, у Дерев'янченка виявилась хороша витривалість. Він у високому темпі пройшов 12-раундову дистанцію у дуже виснажливому бою проти крупнішого і фізично сильного боксера, який до того ж безперервно пресингував. І Сергій навіть знайшов ресурси додати у кінцівці бою.

У Дерев'янченка виявилась хороша витривалість. Він у високому темпі пройшов 12-раундову дистанцію у дуже виснажливому бою проти крупнішого і фізично сильного боксера

Конкуретний

Головний висновок з бою: Сергій Дерев'янченко готовий скласти серйозну конкуренцію найсильнішим боксерам своєї ваги – казахстанцю Геннадію Головкіну і мексиканцю Саулю "Канело" Альваресу. В чому він поступається цим бійцям із ТОП-10 рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії, так це у силі удару. Але у нього є інші характеристики, у яких він переважає цих двох. Частину з них ми описали у попередньому розділі. Слід врахувати один важливий нюанс – Головкіну вже 35 років і в нього починають проявлятися ознаки спортивного старіння.

у Дерев'янченка виявилась хороша витривалість. Він у високому темпі пройшов 12-раундову дистанцію у дуже виснажливому бою проти крупнішого і фізично сильного боксера

Авторитетна думка

Журналіст Boxingnews24.com Ден Емброуз: "У бою з Джонсоном Дерев'янченко виглядав як хороший боксер. Думаю, він мав би можливість перемогти Деніела Джейкобса, Давіда Лем'є, Джермалла Чарло і Сауля Альвареса. Але я точно схиляюся до того, що Головкін поб'є Дерев'янченка. Цей поєдинок не буде легким для Головкіна, але він би комфортно себе почував зі стилем українця і "переробив" його по корпусу і голові".

Проти кого

Суперник Дерев'янченка визначиться 16 вересня у Лас-Вегасі, США. Ним стане переможець мегафайту між Геннадієм Головкіним і Саулем Альваресом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвоздик здобув формальну перемогу

Непереможний уродженець кримської Феодосії Сергій Дерев'янченко за три роки профі-кар'єри виграв свій 11-й поєдинок – 9-й нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Українець Дерев'янченко готовий дати бій Головкіну і Канело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі