середа, 17 листопада 2021 00:02

Україна обіграла Боснію і продовжує боротися за вихід на Кубок світу

Україна обіграла Боснію і продовжує боротися за вихід на Кубок світу
Олександр Зінченко відкрив рахунок у матчі. Фото: Reuters

Збірна України обіграла команду Боснії й Герцеговини в останньому матчі відбіркового циклу до Кубка світу-2022 з рахунком – 2:0. Голи забивали Олександр Зінченко й Артем Довбик.

У першому таймі у нашої команди погано все виходило в атаці. Рідко Україна добиралася до чужих воріт й ще рідше виникали справжні гольові нагоди. Щоправда два моменти змарнував Роман Яремчук. Він не зумів замкнути простріл у першму випадку й пробити воротаря з гострого кута в другому. Натомість Боснія ледь не відкрила рахунок на останній хвилині першого тайму, коли нашу команду врятував голкіпер Георгій Бущан.

Початок другого тайму теж був тривожним, але вчасно взяв ініціативу на себе Андрій Ярмоленко. Наш півзахисник пройшов лівим флангом і прострілив на Зінченка, якому залишилося розстріляти ворота.

Наприкінці матчу на поле вийшов Артем Довбик і саме він вирішив долю поєдинку. Артем уникнув офсайду, вийшов сам на сам із голкіпером і красиво пробив під опорну ногу – 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зламала Боснію в другому таймі й вийшла в стикові матчі

У паралельному матчі збірна Франції здолала команду Фінляндії - 2:0 завдяки м'ячам Бензема й Мбаппе. Таким чином Україна набрала 12 залікових балів, а у Фінляндії залишилося 11. 26 листопада ми дізнаємося ім'я першого суперника України в стикових матчах. Варіанти - Португалія, Італія, Шотландія, Швеція, Вельс. Стикові матчі відбудуться 24-29 березня.

Зараз ви читаєте новину «Україна обіграла Боснію і продовжує боротися за вихід на Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі