четвер, 01 липня 2010 08:47

Вімблдон. Федерер у чвертьфіналі вибув з боротьби

Вімблдон. Федерер у чвертьфіналі вибув з боротьби

Чинний переможець Вімблдону швейцарець Роджер Федерер не зміг захистити свій титул, поступившись у чвертьфінальному матчі 12-ій ракетці турніру Томашу Бердиху. Чех переміг у чотирьох сетах: 6:4, 3:6, 6:1, 6:4 і вийшов до півфіналу. Про це повідомляється на офіційному сайті турніру.

Поразка Федерера стало найбільшою сенсацією в чоловічій частині Уїмблдону-2010. Після гри Бердих заявив, що це був складний матч в його кар"єрі і найзначніша перемога на сьогоднішній день. На Вімблдоні чех до цього моменту не піднімався вище чвертьфіналу. Втім, навесні 2010 року Бердих зумів вийти в 1/2 фіналу іншого турніру Великого шолома - "Ролан Гаррос", де програв шведу Робіну Содерлінгу.

У півфіналі Бердих зіграє з сербом Новаком Джоковічем, який в матчі 1/4 фіналу без особливих проблем здолав тайваньського тенісиста Ен Хсун-Лу 6:3, 6:2, 6:2.

Ще в двох матчах іспанець Рафаель Надаль обіграв Робіна Содерлінга з рахунком 3:6, 6:3, 7:6 (7:4), 6:1, а британець Енді Маррей виявився сильнішим Джо-Уілфреда Тсонги з Франції - 6: 7 (5:7), 7:6 (7:5), 6:2, 6:2.

У півфінальних матчах Бердих зіграє з Джоковічем, а Надаль буде боротися за вихід у фінал з Марреєм.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон. Федерер у чвертьфіналі вибув з боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі