субота, 04 червня 2011 17:52

Вейн Руні пересадив собі волосся

Вейн Руні пересадив собі волосся

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні в своєму Твіттері зізнався, що нещодавно переніс операцію з пересадки волосся.

Природа не нагородила нападаючого збірної Англії густою рослинністю на голові. Перспектива облисіти до 25 років не дуже-то сподобалася Вейну, і він зважився на трансплантацію волосся після закінчення футбольного сезону.

"Готовий підтвердити всім, що я дійсно пересадив волосся. Інакше в 25 років я був би лисим. Моя голова як і раніше трохи опухла і болить, але коли все пройде, ви будете першими, хто побачить результат. Ніхто не порадить хороший шампунь для волосся? Ха-ха", - написав Руні в своєму Твіттері в суботу вранці.

Руні має рекламні контракти з Nike, Nokia, Ford, ASDA і Coca-Cola. Він з'являвся на обкладинці чотирьох випусків гри FIFA від Electronic Arts з 2005 по 2010 роки.

9 березня 2006 Руні підписав контракт з видавництвом HarperCollins - найбільший в історії спортивної літератури - за яким він отримував 5 млн фунтів авансом, плюс авторські гонорари за серію з мінімум п'яти книг, які він повинен опублікувати за дванадцять років.

Першу з цих книг, My Story So Far, яка є біографією Руні, написав Хантер Дейвіс. Вона була опублікована після чемпіонату світу 2006 року. Друга книга, написана під редакцією футбольного журналіста Кріса Ханта, називається The Official Wayne Rooney Annual. Вона орієнтована на підліткову аудиторію.

Зараз ви читаєте новину «Вейн Руні пересадив собі волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі