вівторок, 26 квітня 2011 14:46

Футболіст "МЮ" протримався у Twitter тільки дві години

Футболіст "МЮ"  протримався у Twitter тільки дві години

Обліковий запис (аккаунт) ірландського півзахисника "Манчестер Юнайтед" Даррона Гібсона проіснував лише дві години. Після того, як фанати "червоних дияволів" почали залишати в його блозі знущальні коментарі, гравець вилучив його.

Про це у вівторок, 26 квітня, пише найбільший британський таблодід "The Sun."

Гібсон напередодні завів аккаунт на Twitter під ніком @ dgibbo28. Однак фанати "Манчестер Юнайтед" відразу ж почали залишати йому знущальні коментарі в блозі. Найобразливіші з них: "Буду на сьомому небі від щастя, якщо ми продамо тебе цього літа", "Ти - г*вно, Фергі продасть тебе цього літа", "Ти - жалюгідна подоба футболіста, поні, який знає лише один трюк. Що Фергюсон побачив у тобі, я не знаю", "Ти в біса жахливий, вимітайся з клубу".

У результаті футболіст вилучив аккаунт через дві години після його створення.

Варто відзначити, що деякі фанати "Манчестер Юнайтед" вже почали кампанію, мета якої - повернути Гібсона в Twitter. Вони навіть створили хеш-тег # getgibboback.

Варто відзначити, что 23-річний Гібсон завів блог на Twitter, щоб за його власними словами, "відчути любов уболівальників".

Аккаунт на Twitter вже є у захисника "МЮ" Ріо Фердинанда, який регулярно залишає повідомлення у своєму блозі. Його читачами є майже 800 тисяч осіб.

Минулої суботи обліковий запис у Twitter завів і форвард "Червоних дияволів" Вейн Руні. За кілька днів число його фоловерів перевалила за 200 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "МЮ" протримався у Twitter тільки дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі