вівторок, 05 травня 2009 17:02

УЄФА помилково дискваліфікувала Фернандіньо на матч з "Динамо"

УЄФА помилково дискваліфікувала Фернандіньо на матч з "Динамо"

УЄФА помилково дискваліфікував футболіста донецького "Шахтера" Фернандіньо на у повторний матч півфінальну Кубка УЄФА з київським "Динамо". Гравцеві приписали жовту картку, яку він не отримував. В даний час помилка усунена, і Фернандіньо зможе взяти участь в грі з "Динамо".

За словами генерального секретаря донецького клубу Олександра Черкасова, жовту картку, яку в першому матчі "Динамо", - "Шахтар" отримав динамівець Корреа, записали на рахунок Фернандіньо. Черкасов вважає, що помилка могла відбутися у зв"язку з тим, що обидва футболісти грають під сьомим номером.

Жовту картку, яку отримав Корреа, записали на рахунок Фернандіньо

Після матчу УЄФА прислав в "Шахтар" лист, в якому говорилося, що Фернандіньо повинен пропустити повторну гру через перебір жовтих карток. Представники донецького клубу зв"язалися з УЄФА, попросили внести ясність, і помилка була виправлена.

Черкасов розповів також, що інформація про те, що Фернандіньо дискваліфікований на матч з "Динамо", була опублікована на офіційному сайті УЄФА. В даний час в статті, присвяченій матчу "Шахтар" - "Динамо", вказано, що у "Шахтаря" дискваліфікований тільки Олександр Кучер.

Перший півфінальний матч Кубка УЄФА "Динамо" - "Шахтар", що відбувся 30 квітня в Києві, завершився з рахунком 1:1. Матч-відповідь пройде в Донецьку 7 травня і почнеться в 19:30. Другий фіналіст турніру визначається в протистоянні німецьких клубів "Вердер" і "Гамбург". Перший матч пройшов на полі "Вердера" і завершився перемогою "Гамбурга" (1:0). Фінал Кубка УЄФА відбудеться 20 травня в Стамбулі.

За матеріалами lenta.ru, ФК"Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «УЄФА помилково дискваліфікувала Фернандіньо на матч з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі