вівторок, 08 грудня 2009 09:28

УЄФА дискваліфікував двох захисників ЦСКА

УЄФА дискваліфікував двох захисників ЦСКА

Захисники збірної Росії з футболу і столичного ЦСКА Сергій Ігнашевич та Олексій Березуцький рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА усунені від участі в заключному матчі армійців на груповому етапі Ліги чемпіонів - у Туреччині проти місцевого "Бешикташа", повідомляється на офіційному сайті московської команди.

"У понеділок увечері напередодні матчу Ліги чемпіонів з турецьким "Бешикташем" на адресу ПФК ЦСКА надійшов лист від Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА, згідно з яким Олексію Березуцькому та Сергію Ігнашевичу не дозволено брати участь у вищезгаданому матчі", - йдеться в заяві.

"Мова йде про те, що під час процедури допінг-контролю 3 листопада в Манчестері працівниками нашого медичного штабу була допущана технічна помилка: в спеціально відведеній формі не був зазначений препарат "Судафед", що знімає запалення в горлі. Даний препарат не входить до списку заборонених , але про його використання під час лікування необхідно повідомляти відповідні інстанції УЄФА в спеціальному формулярі", - наголошується в документі.

ЦСКА зберігає шанси на вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: для цього команді Леоніда Слуцького потрібно перемогти в Туреччині. Крім того, потрібно, щоб англійський "Манчестер Юнайтед" у гостях відібрав очки у німецького "Вольфсбурга".

"На жаль, до чергового засідання КДК, УЄФА ухвалив рішення заборонити О. Березуцькому і С. Ігнашевичу брати участь у сьогоднішньому матчі. Тим не менше, ми розраховуємо на те, що Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА, виявивши справжню причину події, прийме справедливе та законне рішення щодо наших гравців, і їхня репутація, так само як і репутація клубу, не постраждає через прикру технічну помилку", - йдеться в заяві на сайті клубу.

Матч "Бешикташ" - ЦСКА відбудеться у вівторок у Стамбулі. Початок гри - 21.45.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «УЄФА дискваліфікував двох захисників ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі