пʼятниця, 04 грудня 2009 09:48

Клубний рейтинг УЄФА. Румуни скорочують відставання від України

Дві нічиї, два очки на двох або 0,4 бали, набраних "Динамо" в Лізі чемпіонів і "Шахтарем" в Лізі Європи, дозволили Румунії скоротити відставання від України в клубному рейтингу УЄФА.

Єдина втіха, що вже три румунські клуби з чотирьох гарантували собі не потрапляння в плей-офф Ліги Європи. Невеликі шанси залишаються у бухарестського "Динамо", але в завершальному турі їм необхідно не просто перемагати в Афінах "Панатінаїкос", але при цьому забити, як мінімум, два м"ячі. Поки ж вихід у весну забезпечив чемпіон Румунії "Уніря". Якщо не програють у Штутгарті - продовжать виступ у Лізі чемпіонів, поступляться - перейдуть в Лігу Європи.

Що стосується шостого місця в рейтингу, то до Росії трохи менше як два очки і багато що залежить, чи продовжать навесні виступ "Рубін" і ЦСКА. Втім, як і київського "Динамо". Поки тільки "Шахтар" гарантував собі місце в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Відзначимо, що в першій десятці клубного рейтингу не відбулося жодної зміни. Рейтинг країни визначає кількість команд від країни, що беруть участь в єврокубках і їх стартові позиції в турнірах.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Клубний рейтинг УЄФА. Румуни скорочують відставання від України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі