понеділок, 26 листопада 2012 23:31

"У Запоріжжі й Відні гратимемо на повну силу" - Маркевич

"У Запоріжжі й Відні гратимемо на повну силу" - Маркевич
Маркевич найбільше остерігається матчів із аутсайдерами. Фото: sport-xl.net

У заключному поєдинку в групі Ліги Європи з австрійським "Рапідом" харківський "Металіст" збирається грати в повну силу, незважаючи на формальний статус матчу, оскільки то престиж клубу й держави.

Про це сказав головний тренер харків'ян Мирон Маркевич в ефірі телеканалу "2+2" після матчу "Металіст" - "Таврія".

Така переконлива перемога "Металіста" над "Таврією" означає, можливо, що ваша команда зараз на піку форми? Чи не шкодуєте ви, що цей пік не настав раніше, аби ви зараз могли вище місце посідати в чемпіонаті?

Дійсно, ми загубили багато очків там, де не повинні були губити. Але такий футбол, нікуди від цього не дінешся. Добре, що ми в кінці набрали непогану форму й команда зараз грає так досить розкуто.

На вашу думку, що сталося з "Таврією" в другому таймі? Адже команда, таке враження, просто зупинилася, й ваші підопічні робили просто все, що хотіли на полі?

Мені важко сказати. Напевно сталося те, що декількох футболістів не було в складі, особливо в обороні. Очевидно, то зіграло ключову роль.

Як ви мотивуєте футболістів на ці останні ігри? Вони вже мабуть думками десь у відпустці, оскільки лишається один матч із аутсайдером і один матч у Лізі Європи, який нічого не вирішує?

Я найбільше боюся саме матчів із аутсайдерами. А в Австрію треба їхати й грати, тому що то престиж клубу й держави. Тому, я думаю, що ми в Запоріжжі й Відні гратимемо на повну силу.

Нагадаємо, в матчі 17-го туру чемпіонату України між "Металістом" і сімферопольською "Таврією" харків'яни на домашньому стадіоні перемогли кримчан із розгромним рахунком 5:0.

Зараз ви читаєте новину «"У Запоріжжі й Відні гратимемо на повну силу" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі