середа, 18 грудня 2013 12:19

У США пишаються лесбіянками, які поїдуть на Олімпіаду в Сочі

У США пишаються лесбіянками, які поїдуть на Олімпіаду в Сочі
Екс-тенісистка Біллі Джин Кінг представить в Сочі делегацію США. Фото: tennisnow.com

Делегацію від США на Олімпійські ігри в Сочі очолить колишній міністр національної безпеки Джанет Наполітано. Також до її складу включені знаменита тенісистка , 12 -разова переможниця турнірів Великого Шолома Біллі Джин Кінг і хокеїстка Кейтлін Кехоу, повідомляє The Tele

Відзначимо, що Кінг і Кехоу відомі також своєю нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Як відзначає видання, включення в число делегатів відкритих лесбіянок було задумано спеціально, щоб "послати чіткий сигнал" про незгоду Америки з "антігейськими" законами в Росії.

"Делегація на Олімпійські ігри представляє все різноманіття, яке є в США. Всі члени нашої делегації відрізняються своїми досягненнями на державній службі, в громадянській активності та спорті.

Ми пишаємося ними і, думаємо, що вони будуть чудовими послами на Олімпійських іграх", - сказано в повідомленні Білого дому.

Нагадаємо, раніше в США відмовилися від включення до складу делегації на Олімпіаду в Сочі високопосадових чиновників у зв'язку з незгодою з російським законом про заборону гей-пропаганди серед неповнолітніх.

З тієї ж причини їхати на ігри відмовилися президенти Франції та Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «У США пишаються лесбіянками, які поїдуть на Олімпіаду в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі