субота, 09 листопада 2013 12:20

Олімпіаду у Сочі не дозволять знімати на мобільні телефони

Олімпіаду у Сочі не дозволять знімати на мобільні телефони
Під заборону також потрапили планшети та "мильниці" ФОТО: stockphotos.cz

Організатори прийняли рішення про заборону на Олімпіаді в Сочі зйомки на мобільний телефон.

Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Ліга.Новини, журналісти за використання мобільних телефонів для зйомок будуть позбавлені акредитації.

"Використання журналістами мобільних телефонів для зйомок спортсменів або глядачів буде вважатися серйозним порушенням і приведе до анулювання акредитації", - заявив керівник редакції Агентства спортивних новин Василь Конов на відкритті у п'ятницю в Сочі навчального семінару для спортивних журналістів, які висвітлюватимуть зимову Олімпіаду-2014.

За словами Конова, заборона торкнеться всіх без винятку мобільних пристроїв і планшетів, включаючи "айфони" та "айпеди", а також кишенькові "мильниці".

"Організатори, звісно, не зможуть вплинути на звичайних глядачів, але при цьому уболівальникам заборонять проносити на змагання дзеркальні фотоапарати і непрофесійну відеоапаратуру", - зазначив Конов.

Зйомка під час змагань дозволена тільки професійною апаратурою і лише за наявності спеціальних бейджів, що класифікують використовуване обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Олімпіаду у Сочі не дозволять знімати на мобільні телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі