середа, 03 березня 2010 15:02

У Сідні Кросбі пропала "золота" ключка Олімпіади-2010

У Сідні Кросбі пропала "золота" ключка Олімпіади-2010

У нападаючого збірної Канади з хокею Сідні Кросбі пропала ключка, якою він закинув переможну шайбу у ворота американців у фіналі Олімпіади-2010. Ключки, а також рукавички, в яких Кросбі грав у фіналі, не виявилося серед екіпіровки, зібраної персоналом команди після закінчення зустрічі, повідомляє Associated Press.

Кросбі закинув переможну шайбу на восьмій хвилині овертайму і, святкуючи гол, відразу викинув ключку, рукавички і шолом. Решта гравців збірної Канади також покидали на лід свою екіпіровку. За словами виконавчого віце-президента Асоціації хокею Канади Джонні Міслі, після гри речі були розкладені по сумках (баулах) гравців.

Однак у баулі Кросбі не виявилося ні його ключки, ні рукавиць. Це з"ясувалося, коли представник Залу хокейної слави в Торонто звернувся до керівництва збірної Канади з проханням передати ключку, якою Кросбі закинув переможну шайбу.

За словами Міслі, поки не можна сказати напевно, чи була ключка вкрадена, чи вона просто загубилася серед решті екіпіровки. Віце-президент асоціації пообіцяв розібратися в цій ситуації. Що стосується Залу хокейної слави, то він поки отримав предмети екіпіровки інших хокеїстів збірної Канади.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Сідні Кросбі пропала "золота" ключка Олімпіади-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі