пʼятниця, 02 жовтня 2009 13:18

У Шевченка немає проблем зі спиною

У Шевченка немає проблем зі спиною
Валерій Газзаєв і всі прихильники "Динамо" можуть зітхнути спокійно. Вчора після майже дводенного відпочинку команда приступила до тренувань. На тренувальне поле в Конча-Заспі о 17.00 вийшов і Андрій Шевченко (33 року), який відразу після гри з "Барсою" не повернувся до Києва, а поїхав до Німеччини на консультацію до німецького лікаря з приводу старої травми спини.

Причому цього разу з Барселони до Мюнхена Андрій поїхав на автомобілі.

За останній місяць це вже був другий візит Шеви до Німеччини. Після гри з "Рубіном" Андрій теж їздив до цього лікаря. Тоді він пояснив це так: "Лікар сказав, що із спиною у мене все в нормі, але здоров"я потрібно підтримувати спеціальними вправами. Головне - операція мені не потрібна. А біди із спиною почалися давно. В одному з поєдинків чемпіонату Англії отримав затискання нерва, і сигнал в праву ногу просто не надходив. Тому три місяці не міг нормально не те що бігати, а навіть ходити. І все це затягнулося на два роки".

Перед недільною грою проти київського "Арсенала" в Борисполі Валерій Газзаєв не зможе розраховувати відразу на трьох гравців основного складу. Півзахисник Жерсон Маграо відбуває триматчеву дискваліфікацію за вилучення в поєдинку 1/8 фіналу Кубка України проти "Металіста". А Огнен Вукоєвич і Артем Мілевський, які отримали по жовтій картці в матчі з "Зорею", "відзначилися" вже четвертим попередженням в сезоні, за що, відповідно, зобов"язані пропустити по одній грі.

В зв"язку з цим тренерові доведеться вирішити, хто виведе команду на стадіон в Борисполі. Оскільки із здоров"ям Андрія Шевченка все гаразд, і він готується до гри з "Арсеналом", найімовірніше, саме Шева вперше виконуватиме в неділю функції капітана "Динамо".

У паузі між іграми з казанцами та іспанцями Андрій повністю виконував всі рекомендації німецького лікаря, тому нинішній візит Шеви до Німеччини був запланований ще заздалегідь. На щастя, в Мюнхені лікар жодних проблем із спиною Шеви не виявив. Андрію можна і далі тренуватися і грати без яких-небудь обмежень. Крім того, німецький док знову приписав нашому форвардові курс різних процедур і вправ, які треба виконувати і далі, щоб не було рецидиву. Також на поправку йде розсічення під оком, через яке йому довелося зробити операцію. Зовсім скоро ця прикра травма залишиться у минулому.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «У Шевченка немає проблем зі спиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі