четвер, 16 квітня 2009 16:50

У Польщі Платіні не знайшов проблем з підготовкою до Євро-2012

Автор: AFP
  Президент УЄФА Мішель Платіні і президент федерації футболу Польщі Гжегож Лято
Президент УЄФА Мішель Платіні і президент федерації футболу Польщі Гжегож Лято

Президент УЄФА Мішель Платіні, який здійснює поїздку по двох країнах-організаторах фінальної частини чемпіонату Європи-2012 констатував: підготовка Польщі до турніру йде нормальними темпами. Француз перебрався на два дні до Варшави з Києва. В Україні голова УЄФА висловив упевненість, що колишня радянська республіка справиться зі всіма своїми труднощами і вкладеться в термін. У Польщі Платіні заявив, що не бачить "жодних великих проблем".

Обидві країни спочатку серйозно відставали з початком робіт з будівництва стадіонів, готелів, доріг та іншої інфраструктури для Євро-2012. У Європі нерідко ставлять під сумнів здатність України і Польщі підготуватися до турніру на належному рівні. Проте Платіні не втомлюється висловлювати цим країнам повну довіру і підтримку.

В Україні француз разом із президентом України Віктором Ющенком відвідав Національний спорткомплекс "Олімпійський", провів закрите двогодинне засідання, де заслухав звіти міст-претендентів на матчі Євро-2012, а також провів брифінг для журналістів.

Керманич європейського футболу дипломатично відмовився перелічити міста, які прийматимуть у себе матчі Євро-2012:

- Виконком УЄФА на своєму засіданні в Бухаресті 12–13 травня назве міста, що стануть господарями єврофіналу. Обиратимуть їх не тільки за наявністю стадіонів, а й інфраструктури. Все робиться на користь футболу та вболівальників.

За матеріалами segodnya.ua, АР, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «У Польщі Платіні не знайшов проблем з підготовкою до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі