середа, 14 квітня 2010 10:48

У ПАР затримано вантажівку з підробленими футболками збірної країни

У ПАР затримано вантажівку з підробленими футболками збірної країни

У Південно-Африканській Республіці конфісковано близько 12 тисяч підроблених футболок збірної ПАР з футболу. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на заяву представника місцевої поліції Вішну Наїду (Vishnu Naidoo). За його словами, вантажівка з підробленими футболками була затримана в суботу, 10 квітня, на кордоні зі Свазілендом.

Загальна вартість конфіскованих футболок оцінюється в 3,6 мільйона південноафриканських рендів (493 тисячі доларів). У загальній складності у вантажівці знаходився підроблений одяг на суму в 3,8 мільйона південноафриканських рендів (520 тисяч доларів).

За словами Наїду, всі конфісковані товари були вироблені на території Китаю. Він підкреслив, що якщо б вантажівку не затримали, ця продукція могла б завдати серйозної шкоди економіці ПАР. Також Вішну Наїду додав, що поліція вже повідомила про цю знахідку представників ФІФА і місцевого оргкомітету Чемпіонату світу з футболу.

Журналісти відзначають, що футболки національної збірної ПАР користуються в країні великим попитом. Це пов"язано з проведенням Чемпіонату світу з футболу, який стартує в Південно-Африканській Республіці 11 червня 2010. Він триватиме рівно місяць і завершиться 11 липня.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У ПАР затримано вантажівку з підробленими футболками збірної країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі