пʼятниця, 03 листопада 2023 16:17

"У контракті написано" - Усик хоче битися з Ф'юрі 23 грудня

"У контракті написано" - Усик хоче битися з Ф'юрі 23 грудня
Тайсон Ф'юрі підписав контракт на бій 23 грудня. Фото: Riyadh season

Український боксер Олександр Усик заявив, що бій проти Тайсона Ф'юрі має відбутися 23 грудня в Ер-Ріяді.

Це прописано у контракті, передає Boxing News.

"Френк Воррен багато чого говорив, звинувачуючи мене в тому, чого ніколи не відбувалося. Знаєте що? У нас є контракт - і в контракті написано, що бій має відбутися 23 грудня, незважаючи ні на що", - наголосив українець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змерз у коридорі. Менеджер Ф'юрі озвучив нову причину слабкого виступу боксера

Усик нагадав, що нейтрально ставиться до рішення провести бій між Ф'юрі та Френсісом Нганну.

"Я знаю, що Тайсон — непроста особистість і що іноді він любить прикидатися, але моя стратегія полягає в тому, що я маю бути готовий до нього на 100 відсотків або навіть більше. Те, як підготовлений Тайсон Ф'юрі, мене не хвилює. Це його справа. Я не буду розповідати вам про тактику, тому що Тайсон Ф'юрі може це прочитати", - додав українець.

Перед тим, як відбувся поєдинок Ф'юрі-Нганну, промоутери оголосили, що 23 грудня відбудеться бій мій Олександром Усиком та "Циганським королем". Сторона британського боксера наполягала саме на цій даті і не хотіли посувати її на більш пізній строк. Усик погодився і почав підготовку у тренувальному таборі. Однак після поєдинку з Нганну команда Ф'юрі заявила, що найімовірніше, дату доведеться змістити нібито через травми Тайсона.

Промоутер Усика Олександр Красюк вкрай негативно відреагував на такі новини і зажадав довідку від медиків, що Ф'юрі дійсно не може боксувати у зазначений в контракті день.

Попередньо, бій між чемпіонами відбудеться у лютому 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «"У контракті написано" - Усик хоче битися з Ф'юрі 23 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі