субота, 01 жовтня 2011 11:58

У грецькій суперлізі залишилося 13 команд

У грецькій суперлізі залишилося 13 команд

Дисциплінарний комітет Грецької суперліги прийняв рішення зняти з чемпіонату клуб "Астерас Тріполіс" за участь в договірних матчах. "Астерас" переведений у другий дивізіон, а його президент Гіоргос Боровілос дискваліфікований на три роки і оштрафований на 300 тисяч євро.

Боровілос визнаний винним у тому, що в березні 2011 року він передав тодішньому власникові клубу "Олімпіакос Волос" хабар у розмірі 500 тисяч євро, щоб забезпечити своїй команді перемогу в матчі з цим суперником, який завершився перемогою "Астерас" з рахунком 2:1.

Таким чином, "Астерас" став вже третім клубом, який був виключений з чемпіонату Греції через участь в договірних матчах. Перед стартом сезону така ж доля спіткала "Олімпіакос Волос" і "Кавалу". Тепер в грецькій першості залишилося 13 клубів замість 16, і футбольній владі країни належить вирішити, чи продовжиться чемпіонат Греції в нинішньому форматі або в лігу будуть включені інші клуби.

Більш вірогідний другий варіант. Швидше за все, запрошення в суперлігу отримають "Докса Драмас" і "Левадіакос". Рішення про це може бути прийнято в найближчий вівторок.

На відміну від "Олімпіакоса" з Волоса і "Кавали", "Астерас" вже встиг зіграти 4 тури в чемпіонаті, набравши в цих матчах 2 очки. Клуб повинен був вилетіти після закінчення минулого сезону, але залишився в лізі через зняття "Іракліса", викритого в шахрайстві з документами, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «У грецькій суперлізі залишилося 13 команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі