неділя, 05 червня 2011 11:24

У Донецьку пройде півфінал Континентального Кубка з хокею

У Донецьку пройде півфінал Континентального Кубка з хокею

Міжнародна федерація хокею ухвалила рішення провести в Донецьку з 25 по 27 листопада півфінальний етап Континентального Кубка.

Суперниками ХК "Донбас" у боротьбі за єдину путівку у суперфінал стануть діючий чемпіон ВХЛ "Рубін" (Тюмень), чемпіон Польщі "Краковія" (Краків), а також переможець групи С.

У квартеті С зіграють чемпіони ще чотирьох країн: Казахстану - "Бейбарис" (Атирау), Словенії - "Олімпія" (Любляна), Румунії - "Чіксереда" (Меркурія-Чук) і Латвії - "Металургс" (Лієпая).

Фінальний етап Континентального Кубка пройде у французькому Руані з 13 по 15 січня 2012 року. Крім "Руана" місце у вирішальній стадії вже заброньовано за чинним володарем Континентального Кубка - мінською "Юністю".

Компанію цим двом колективам складуть переможці донецької групи та іншого півфінального квартету, в який увійшли господарі - данський "Хернінг", "Шеффілд Стілерс" (Велика Британія), ХК "Асіяго" (Італія) і переможець чвертьфінальної групи В.

Нагадаємо, наприкінці травня ХК "Донбас" був прийнятий у Вищу хокейну лігу Росії. Перед початком нового сезону донецька команда підписала контракти з дванадцятьма новими гравцями. 

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку пройде півфінал Континентального Кубка з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі