четвер, 02 червня 2011 13:57

"Донбас" підписав чемпіона Казахстану

"Донбас" підписав чемпіона Казахстану

Чемпіон Казахстану, Вадим Селіверстов, продовжить кар'єру в "Донбасі". Днями воротар "Бейбариса" підписав контракт із донеччанами.

Тепер в обоймі Олександра Куликова чотири голкіпера: білорус Степан Горячевський, українці Євген Напненко, Вадим Селіверстов та Павло Ячник. Однак, намір грати двома повноцінними складами у ВХЛ і чемпіонаті України ставить перед менеджментом "Донбасу" завдання мати в обоймі 5 голкіперів.

На даний момент, голкіпери Олександр Харитонов і Андрій Безхлібний, які виступали в минулому сезоні, залишили розташування команди. Першому пропонували працювати в ДЮСШ і допомагати на тренерському містку донеччан, проте Олександр не ризикнув закінчувати кар'єру, враховуючи інтерес до його персони у рідному Харкові.

Безхлібному, у якого закінчився контракт, лікарі заборонили займатися хокеєм в найближчі півроку. На одному з останніх тренувань воротар відчув нездужання. Після проведеного обстеження, голкіперу приписали спокій і відсутність навантажень на строк від 3-х до 6-ти місяців. Якщо повторне обстеження виявиться успішним, вихованець київського хокею продовжить воротарську кар'єру.

Додамо, що ХК "Донбас" у наступному сезоні буде виступати у Вищій хокейній лізі Росії (ВХЛ). Також клуб запустить телеканал "Хокей".

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" підписав чемпіона Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі