пʼятниця, 27 вересня 2019 11:32

"У "Динамо" відсутній "мозок"- Сабо

"У "Динамо" відсутній "мозок"- Сабо
Сабо не подобається гра "Динамо" в середині поля. Фото:fcdynamo.kiev.ua

Екс-тренер "Динамо" Йожеф Сабо поділився думкою про перенесений матч 4-го туру УПЛ проти "Маріуполя"

"Гра була рівною, але було помітно, що у "Динамо" є перевага в ігрових ситуаціях. Те, що вони виграли – нормально, "Динамо" сильніше. Розв'язка матчу вийшла логічною, так і повинно було бути.

Кияни хотіли пресингувати, але в зоні захисту суперника це не виходило. У захисті киян є проблеми, їх потрібно виправляти. Але на цьому рівні захист зіграв нормально. Середня лінія – мозок команди. Поки у динамівців немає цього мозку.

Пенальті був і в одні, і в інші ворота. Це говорить про помилки суддівства. Обов'язково потрібно вводити VAR, адже були моменти, які могли вплинути на результат матчу. Помітно, що була пророблена робота, тренування, тренерський штаб підтягнув гравців у фізичному плані. Будемо сподіватися на краще", – поділився Сабо в коментарі сайту "1927.kiev.ua".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лугано" зазнав серйозної кадрової втрати перед матчем з "Динамо"

"Динамо" вирвало перемогу в перенесеному матчі 4-го туру УПЛ проти "Маріуполя" 1:0, а в неділю зіграє проти "Дніпра-1" в рамках чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" відсутній "мозок"- Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі