середа, 25 вересня 2019 19:24

Загнали собаку в будку. "Динамо" дотиснуло "Маріуполь" у доданий час

Загнали собаку в будку. "Динамо" дотиснуло "Маріуполь"  у доданий час
Азовці занадто притиснулися до воріт в останні хвилини гри

Київське "Динамо" здобуло важку перемогу у пропущеному гостьовому матчі четвертого туру над "Маріуполем" – 1:0. Єдиний м'яч на 90+1 хвилині забив Беньямін Вербич.

Кияни продовжили переможну серію, хоча господарі чинили несамовитий спротив. У "Динамо" не було свіжості, як у недільному матчі в Полтаві. Важко давалася гра ланці центральних півзахисників – Буяльському та Сидорчуку.

Вкотре абсолютно випав із гри Жерсон Родрігеш. Складається враження, що люксембуржець феєрив лише в матчах проти збірної України. У складі "Динамо" він ще не провів жодного переконливого матчу.

Навряд чи перемогу киян можна списати лише на везіння. Занадто багато господарів виручав голкіпер Худжамов, а коли він був безсилим – поперечина воріт. "Динамо" за рахунок кращого фізичного стану дотиснуло "Маріуполь".

Скромну порівняно з недільним матчем проти "Ворскли" перемогу можна пояснити емоційним виснаженням киян. За 6 днів вони проводили третій матч, на який просто не вистачало емоційного заряду.

"Динамо" вийшло на третє місце, але навряд чи довго затримається на ньому. Можна сказати, що погоня за "Шахтарем" почалася. Інша справа, коли у підопічних Михайличенка підтягнеться гра до рівня гірників. Поки заочне порівняння не на користь "динамівців". Однак другому колі ситуація може змінитися.

Гол:
0:1 - 90 Вербич.
Маріуполь - Худжамов, Чоботенко, Корнієнко, Кирюханцев, Биков (Яворський, 51), Чех (Горбунов, 85), Топалов (Путря, 70), Мишньов, Тищенко, Вакула, Чурко.

Динамо - Бойко, Кенджьора, Шабанов, Кадар, Вербич, Буяльський (Гармаш, 89), Циганков, Де Пена (Шепелєв, 63), Родрігеш (Бесєдін, 62), Сидорчук, Караваєв.

попередження:
Тищенко (33), Биков (43), Чех (70), Путря (88), Вербич (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не грає основний форвард "Динамо"

Після гучної історії з відмовою киян їхати до прифронтового Маріуполя керівники азовського клубу чимало тролили столичний клуб. Однак у наступній грі "Динамо" впевнено перемогло, а президент киян Ігор Суркіс охарактеризував перемогу словами: "Загнали собаку в будку". Згодом ця фраза стала мемом.

Зараз ви читаєте новину «Загнали собаку в будку. "Динамо" дотиснуло "Маріуполь" у доданий час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі