вівторок, 04 травня 2010 09:42

Тренер збірної Німеччини відмовився брати форварда "Шальке" на ЧС-2010

Тренер збірної Німеччини відмовився брати форварда "Шальке" на ЧС-2010

Головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Лев заявив, що не візьме нападаючого "Шальке" Кевіна Кураньї на чемпіонат світу 2010 року в ПАР. За словами наставника, форвард, який забив у чемпіонаті Німеччини сезону-2009/10 18 голів, не вписується в його тактичні побудови, повідомляє Reuters.

Кураньї не викликається в збірну Німеччини з жовтня 2008 року. Тоді під час матчу відбіркового турніру з Росією Лев не включив його до заявки на гру, і нападаючий в перерві залишив стадіон. Після цього Кураньї приніс тренеру офіційні вибачення, і наставник їх прийняв.

Коментуючи рішення не брати Кураньї на ЧС-2010, Лев підкреслив, що воно ніяк не пов'язане з конфліктом півторарічної давності. Тренер відзначив, що нападаючий проводить дуже хороший сезон, і назвав футболіста "справжнім професіоналом".

Кураньї ніколи не грав на чемпіонатах світу. У 2006 році його не включив до складу Юрген Клінсманн, який очолював у той час збірну Німеччини. Нападаючий зізнався, що в нинішньому сезоні він зробив все, щоб повернутися в національну команду після конфлікту 2008 року, але цього виявилося недостатньо.

За даними російських ЗМІ, влітку Кураньї повинен перейти в московське "Динамо". Його контракт з "Шальке" закінчується після завершення нинішнього сезону, тому російському клубу він дістанеться безкоштовно.

Чемпіонат світу з футболу 2010 року пройде з 11 червня по 11 липня. На груповому етапі суперниками збірної Німеччини будуть команди Сербії, Гани і Австралії (група D).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Німеччини відмовився брати форварда "Шальке" на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі