середа, 24 березня 2021 11:55

Тренер воротарів збірної України опинився в унікальній ситуації

Тренер воротарів збірної України опинився в унікальній ситуації
Педро Харо працює зі збірною України з 2016 року. Фото: Денис Руденко, FootBoom

Тренер воротарів збірної України Педро Харо провів унікальне тренування

Збірна України готується до старту кваліфікації Куба світу в Києві. Напередодні гри проти Франції Андрій Шевченко зміг провести тільки одне тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що турбує Шевченка напередодні матчу проти Франції

У розпорядженні національної команди одразу 5 воротарів - Андрій Пятов, Анатолій Трубін із "Шахтаря", Георгій Бущан із "Динамо та Андрій Лунін і Дмитро Різник із "Реала" та "Ворскли" відповідно.

Тренеру воротарів збірної Харо потрібно було готувати до матчів незвичну кількість голкіперів. Іспанський тренер проводив вправи на реакцію та намагався максимально підняти настрій підопічним перед важливими матчами.

Матч Франція – Україна відбудеться 24 березня в Парижі. Початок о 21:45.

28 та 31 березня збірна України в Києві прийматиме Фінляндію та Казахстан. Обидва матчі пройдуть на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45.

Пряму путівку на Кубок світу-2022 отримає тільки переможець групи. Команда, яка займе 2-ге місце гратиме стикові матчі за право поїхати в Катар, де пройде фінальна частина.

Зараз ви читаєте новину «Тренер воротарів збірної України опинився в унікальній ситуації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі