понеділок, 25 березня 2024 19:00

Тренер Дюбуа, якого Усик відправив у нокаут, розхвалив Ф'юрі

Дон Чарльз, тренер боксера надважкої ваги Даніеля Дюбуа, заявив, що володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі "гратиметься" з чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком.

Про це він сказав в інтерв'ю YouTube-каналу BoxNation, повідомили "ТСН".

"Я завжди схилявся до того, що Ф'юрі переможе Усика. Так було ще задовго до того, як Даніель бився з Усиком. Задовго до того, як я став тренером Дюбуа", - заявив Чарльз.

Автор: Getty Images
  Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Тренер Дюбуа сказав, що Ф'юрі "буде тренуватися".

"Якщо це буде той Ф'юрі, якого ми знаємо, якщо він буде тренуватися, а я вірю, що він готується до цього бою, то я скажу, що він гратиметься з Усиком", - заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нганну пояснив, чому Джошуа поклав його у другому раунді

Бій Усика з Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого у Саудівській Аравії. Однак Тайсон отримав розтин над правим оком під час спарингу у тренувальному таборі.

У підсумку бокс перенесли на 18 травня. Місце проведення - столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд.

Торік у жовтні відбувся виставковий бій між Ф'юрі і Франсісом Нганну. Перший переміг за рішенням суддів.

Влітку Олександр Усик захистив чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку з Дюбуа. Він здолав суперника нокаутом у дев'ятому раунді і зберіг титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring. Позаторік Усик переміг Ентоні Джошуа і захистив титули чемпіона світу у надважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Дюбуа, якого Усик відправив у нокаут, розхвалив Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі