субота, 16 червня 2012 00:29

"Треба було ставити три півзахисники в центр і одного форварда" - Федорчук

"Треба було ставити три півзахисники в центр і одного форварда" - Федорчук
Олег Федорчук. Фото: ukrfootball.in.ua

Щойно закінчилися матчі другого туру у нашій групі — "D". Україна поступилася Франції — 0:2, Англія перемогла Швецію — 3:2. Поєдинки прокоментував колишній головний тренер сімферопольської "Таврії" Олег Федорчук.

Переможний склад не змінюють. Блохін повторив сьогодні той же варіант, що і проти Швеції. Помилився?

- Так. Я б грав з трьома центральними півзахисниками і одним форвардам. Опорну зону треба було зміцнити завдяки виходу Ротаня чи Гармаша. Це дало б додаткові шанси стримати більш швидких і технічних французів. А так ми дали їм надто багато простору в середині поля.

На правому фланзі оборони Гусєв поступився Рібері.

- Це зрозуміло. Олег же не захисник. Але взагалі провалилася вся лінія. Селін дав себе переграти Менезу. Центральні оборонці не впоралися у епізоді, коли Кабай забив другий гол. Наші просто не витримали тиск суперника. Єдина світла пляма — голкіпер П'ятов. Завжди говорив: немає особливих проблем, що Шовковський вилетів. У нас сильна воротарська школа.

Англія — Швеція. Які висновки після цього матчу?

- Англія — настільки непередбачувана команда, що у них можуть бути злети і падіння упродовж одного поєдинку. У Англії дуже сильні фланги, нам треба буде обов'язково врахувати це, готуючись до матчу. Хоча правий захисник Джонсон мені сьогодні не сподобався. Як і Джерард — він помилявся. Зрозуміло, що Англія отримає додатковий "козир" — Вейна Руні.

Як нам грати проти Англії? Який склад випускати?

- Стосовно складу мені поки що важко сказати. Почати точно треба обережно: у в'язкій грі Англії легше забити. Сьогодні шведи це довели

Зараз ви читаєте новину «"Треба було ставити три півзахисники в центр і одного форварда" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі