пʼятниця, 15 червня 2012 21:55

Збірна України програла Франції на "Донбас Арені"

Збірна України програла Франції на "Донбас Арені"

Збірна України програла команді Франції на Євро-2012 у поєдинку групового раунду, який відбувся у Донецьку.

Відзначимо, що на четвертій хвилині матчу арбітр зупинив гру через сильну зливу, яка накрила "Донбас Арену". Поєдинок було відновлено майже через годину.

Команде досить швидко пристосувалися до в'язкого поля та слизького мяча і в першому таймі показали цікавий футбол. Втім, голів так і не забили.

Забиті м'ячі з'явилися у другому таймі в ворота збірної України. Спочатку Менез скористався неузгодженними діями оборони синьо-жовтих і з під Селіна пробив у ближній від П'ятова кут. А за три хвилини Кабайе подвоїв перевагу "гальських півнів".

Міг Кабайе забити і втретє, але за збірну України зіграла стійка.

УКРАЇНА - Франція - 0:2

Голи: Жеремі Менез, 53, Йоан Кабайе, 56

УКРАЇНА: Андрій Пятов, Євген Селін, Євген Хачеріді, Тарас Михалик, Андрій Ярмоленко, (Олександр Алієв, '68), Анатолій Тимощук, Євген Коноплянка, Олег Гусєв, Андрій Шевченко, Сергій Назаренко, (Артем Мілевський, '60), Андрій Воронін , (Марко Девіч, '46)

Франція: Уго Льоріс, Аділ Рамі, Гаель Кліші, Матьє Дебюші, Філіп Мексес, Алу Діарра, Жеремі Менез, (Марвін Мартін, '72), Самір Насрі, Франк Рібері, Йоан Кабайе, (Янн Мвіла, '68), Карім Бензема , (Олів'є Жиру, '76)

 

Зараз ви читаєте новину «Збірна України програла Франції на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі