четвер, 04 лютого 2010 14:42

Травму Кака визнали невиліковною

Травму Кака визнали невиліковною

Півзахисник мадридського "Реала" і збірної Бразилії Кака гратиме з травмою паху до кінця кар"єри. Щоб уникнути рецидиву травми, Кака доведеться щодня проходити лікувальні процедури і робити спеціальні вправи. Про це пише іспанська газета Marca.

29 листопада 2009 року під час матчу чемпіонату Іспанії з "Барселоною" Кака залишив поле через травму паху. Півзахисник пропустив близько місяця. Лікарі не стали робити бразильцеві операцію і порекомендували йому консервативне лікування.

У чемпіонаті Іспанії сезону-2009/10 Кака провів 16 матчів і забив три голи. "Реал" в 20 іграх набрав 47 очок і розташувався на другому місці в турнірній таблиці з відставанням в п"ять очок від лідируючої "Барселони".

Нагадаємо, 8 червня 2009 року найкращий футболіст світу-2007 перейшов з італійського "Мілана" в іспанський "Реал". Сума трансферу футболіста склала 67,2 млн. євро. 64,5 млн. отримав "Мілан", а 2,7 млн. отримає "Сан-Паулу" - рідний клуб Кака.

За матеріалами Лента, Gazeta.ua

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «Травму Кака визнали невиліковною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі