субота, 30 червня 2012 13:05

Травмовані Пуйоль і Вілья приїдуть на фінал Євро-2012

Травмовані Пуйоль і Вілья приїдуть на фінал Євро-2012
Пуйоль підтримає збірну Іспанії в Києві. Фото: barcelona.net.ua

Гравці збірної Іспанії Карлес Пуйоль і Давид Вілья, які залишилися з причини травм поза ігор національної команди на чемпіонаті Європи - 2012, прилетять до Києва і підтримають партнерів напередодні фінальної зустрічі Євро на поле НСК "Олімпійський".

Як повідомляє іспанська преса, по прильоту до столиці України названі гравці відправляться в один з готелів Києва, де розмістилася іспанська делегація, а потім і на вечірнє тренування колективу.

Завтра Пуйоль і Вілья підтримають збірну Іспанії на трибунах НСК "Олімпійський", і футболісти "Барселони" разом з гравцями збірної, які готуються до фінального матчу, розраховують повернутися в Іспанію чемпіонами континентальної першості.

Нагадаємо, фінальний матч Євро-2012, в якому зіграють збірні Іспанії та Італії, відбудеться 1 липня в Києві на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Трансляція на телеканалах "Футбол", "Україна" і Перший національний.

Зараз ви читаєте новину «Травмовані Пуйоль і Вілья приїдуть на фінал Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі