четвер, 26 березня 2009 18:36

Травмованому Роналдо прив"язали лід до ноги (ФОТО)

Сер Алекс Фергюсон буде розсерджений, коли побачить фотографії, на яких до литкового м"яза португальця прив"язаний лід, оскільки він молиться, щоб всі гравці "Манчестер Юнайтед" до гри з "Астон Віллою" повернулися на "Олд Траффорд" зі своїх національних збірних, уникнувши серйозних травм.


Правда, в збірній Португалії завірили уболівальників, що травма, яку отримав найкращий гравець світу за версією ФІФА минулого сезону при підготовці до суботнього відбірного матчу чемпіонату світу 2010 року проти команди Швеції, несерйозна.


Довідка gazeta.ua

Кріштіа́ну Рона́лду (порт. Crіstіano Ronaldo, повне ім"я — Кріштіану Роналду дос Сантос Авейру, нар. 5 лютого 1985 року, Фуншал, Мадейра, Португалія) — португальський футболіст, крайній півзахисник клубу "Манчестер Юнайтед" і збірної Португалії.

Дійшов до фіналу у складі збірної Португалії на Чемпіонаті Європи 2004. Визнаний найкращим молодим гравцем Чемпіонату Європи 2004 року.

Чемпіон Прем"єр-ліги сезонів 2006/2007 (найкращий футболіст сезону) і 2007/2008 (найкращий футболіст сезону).

У сезоні 2006/2007 дійшов у складі "Манчестер Юнайтед" до півфіналу Ліги Чемпіонів, а вже в наступному сезоні подолав у фіналі лондонський "Челсі".

У 2007 році виграв "Бронзовий м"яч" за результатами опитування журналу "Франс Футбол", поступившись аргентинцю Мессі й бразильцю Кака.

У 2008 році був визнаний FIFPro найкращим футболістом світу.

За матеріалами sport.com.ua, Daily Mail.
Зараз ви читаєте новину «Травмованому Роналдо прив"язали лід до ноги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі